About Me
- Raveca
- Sunt un om,ca si tine.Un calator prin mintea ta.Ca m-am nascut nu e vina mea,ca am trait,e multumirea mea,dar cum ma voi duce,e planul lui Dumnezeu!
Thursday, June 26, 2025
Mararul…
Mararul,cunoscut stiintific ca Anethum graveolens,nu este doar o planta folosita in bucatarie,ci si in medicina traditionala.Semintele acestei plante sunt recunoscute pentru proprietatile lor antispastice,antiacide si diuretice,contribuind la calmarea durerilor abdominale si favorizand digestia.De asemenea,acestea sunt apreciate pentru efectul lor antioxidant.In stare proaspata,mararul este o sursa bogata de vitamine si minerale,cu un continut scazut de calorii.Printre acestea,vitamina C se remarca pentru rolul sau esential in sustinerea sistemului imunitar.Mararul proaspat are foarte putine calorii,fiind in acelasi timp o sursa foarte buna de vitamine si minerale esentiale.Vitamina A este un nutrient esential pentru mentinerea vederii si sustinerea sistemului imunitar.De asemenea,joaca un rol important pentru sistemul reproducator feminin sau masculin.In mod similar,vitamina C este vitala pentru sistemul imunitar si ajuta in formarea oaselor,vindecarea ranilor si metabolism.In plus,magneziul,desi este prezent in cantitati mici,este un mineral care ofera suport in buna functionare a creierului,sistemul nervos si metabolismul.In plus,acesta acopera 1-2% din doza zilnica recomandata de calciu,cupru,potasiu si zinc.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Merg incet,dar merg…
Viata aceasta nu tine asa mult,deci,n-o pierde far de folos.Cand eu am venit pe lume,am plans,iar mama mea a zambit.Mama mea s-a rugat pentr...
-
My uncle Ioan Nelu Isfan,Nelu Frizerul,went to be with Jesus,he joined his wife Tusa Mimi,My mom,Elena,my uncle Sami Isfan,my Aunt Tusa A...
-
Timpul a trecut,nu imi vine sa cred,Lucas a terminat liceul.Ce repede a trecut patru ani de scoala.Dar parca si mai repede a trecut,18 an...
-
Sanatate si multi ani,pe-on picior de plai,si o gura de rai.Cu Domnul inainte.Mami si buna va iubeste.


No comments:
Post a Comment