About Me

My photo
Sunt un om,ca si tine.Un calator prin mintea ta.Ca m-am nascut nu e vina mea,ca am trait,e multumirea mea,dar cum ma voi duce,e planul lui Dumnezeu!

Sunday, January 15, 2023

Ancora mea e Isus!

Ancora mea e Isus,ma ridica sa ajung sus.Cand necazul ma apasa,mana peste mine-Ti lasa.Protejeaza-ma mereu,si la bine si la greu.Ancora mea Doamne esti,Tu imi dai stabilitate,si ma ajuti in toate.Ancora este in diferite culturi ca simbol,facand referire la mare si la virtuti.Precum statornicia si nadejdea,reprezinta un simbol crestin al nadejdii in Hristos,intalnit mai ales in catacombele romane.Aceasta  poate fi vazuta pe multe din mormitele crestinilor din primele secole.Simbolul are ca temei urmatorul verset:noi,cei ce-am cautat scapare la liman,sa avem puternica imbarbatare de a prinde-n mana nadejdea ce ne sta inainte,pe care noi o avem ca pe o ancora a sufletului,sigura si tare,cea care patrunde-n adancul catapetesmei acolo unde Isus a intrat pentru noi ca inaintemergator.Potrivit acestor interpretari,partea de jos a ancorei ar reprezentanta luna in faza primul patrar.Partile unei ancore insasi reprezentand cele patru sferturi ale universului,dar,in acelasi timp,simbolizand soarele si centrul lumii.De asemenea,este vazuta si ca simbol al vietii. Ancora-In Tine ma incred. In orice vreme,orice-anotimp,esti aici. Cand am necazuri,ma intaresti,esti, Esti Pacea-n furtuni,un glas ce ma cheama. Sa inaintez,stiind ca sustii lumea mea. A vietii ancora,Tata,Tu esti neschimbat. Te ador,Te iubesc!Tu esti ancora mea!

Mai mult decat trecutul…

Acum traiesc prezentul,mai mult decat trecutul,ca viitorul,nu e in mana mea.Am vrut sa scriu si eu ceva,nu sa ma dau cineva,ca sunt deja,c...