About Me

My photo
Sunt un om,ca si tine.Un calator prin mintea ta.Ca m-am nascut nu e vina mea,ca am trait,e multumirea mea,dar cum ma voi duce,e planul lui Dumnezeu!

Tuesday, December 1, 2020

Binecuvinteaza Doamne tot poporul,glia si pe Romania!

Doamne vin acum cu o chemare,sa vii la noi in problema noastra,mare.Fa-ne o cercetare,si ungene cu balsam de vindecare,pe fiecare.Balsamul Tau vindecator,ne scapa si de ceasul greu.Durerea n-e este la toti mare,nu scapam noi de incercare.Ne incerci pe fiecare,sa vezi cat credinta n-e e de mare.Usurare in nevoi,putere ca suntem goi,mangaiere ca suntem batuti bine,de nevoi.Ajuta-ne pe noi,sa nu dam inapoiAi mila Doamne de lumea intreaga,dar si de Romania!Noi suntem romani,romani pana murim!Unirea de la 1 decembrie 1918 reprezintă Ziua Națională a României, celebrată anual ca zi națională din 1990. Sărbătoarea aniversează Marea Adunare Națională de la Alba Iulia și unirea provinciilor Basarabia, Bucovina ,Transilvania, Banat, Crișana, Maramureș și Sătmar cu Regatul României.

Mai mult decat trecutul…

Acum traiesc prezentul,mai mult decat trecutul,ca viitorul,nu e in mana mea.Am vrut sa scriu si eu ceva,nu sa ma dau cineva,ca sunt deja,c...