About Me

My photo
Sunt un om,ca si tine.Un calator prin mintea ta.Ca m-am nascut nu e vina mea,ca am trait,e multumirea mea,dar cum ma voi duce,e planul lui Dumnezeu!

Friday, May 7, 2021

In cinstea mamelor...

Sanatate tuturor,dar pentru ziua mamelor,sanatate si mult spor!Nu am putut sa mai astept,parca am avut un junghi in piept,si nu m-am abtinut,sa nu va intrec.Acum drept pe aicia trec,si pe voi eu va petrec!La sanatate si multi ani!

Maci pentru mama...

Totul intr-o Eternitate,langa mine,nu intr-o rama.Pentru tot si pentru toate,multumesc din suflet mama!

Faptura de Mama...

Mama este o faptura minunata,te scoate si din balta,numai sa nu ramai incruntata.Mama e totul,dupa Dumnezeu,ea e pilotul.Cu gandul la mama mea,am scris o poezie,sa-mi aduca un zambet in suflet. Mama,ai luat cu tine totul, In suflet astazi sunt mica, Ma apasa o durere grea. Privesc spre cer,si ma gandesc, Sa fii aici din nou as vrea. Caci tu ai luat cu tine, Pe toate,cand ai plecat. Si zimbete si clipe line, Si m-ai lasat cu mult oftat. O vad pe mama,chiar si azi, Cu ochii in lacrimi cautind, Doar Tu ai sterge fata trista, Suris din ceruri trimitind. Te-ai dus pe-o cale neintoarsa, Si-o lacrima tu ne-ai lasat, Cand poti,mai vino si pe-acasa, Goneste norul asezat. Trecatoare-n asta viata ai fost, Acum vesnica printre stele esti, Durerea-n suflet ne ramane, Si stim doar noi cat ne lipsesti. Nici macar moartea, Nu poate pune capat, Iubirii mele pentru tine. Te iubesc maicuta draga,si stiu ca ma astepti cu bine!

Ia gogoasa neamule…

Ultima zi in Dallas.Am facut gogosi,si ne-am intors la flori.Pofta buna neamule!