About Me

My photo
Sunt un om,ca si tine.Un calator prin mintea ta.Ca m-am nascut nu e vina mea,ca am trait,e multumirea mea,dar cum ma voi duce,e planul lui Dumnezeu!

Sunday, December 25, 2022

Craciun cu Pindic…

Mai un pic un pic un pic,si trecem intr-alt an nou cu un pic da pindic in nimic. P is for playful,the fun side of you. I is for ideals,no higher! N is for normal,step outside of the box! D is for delight,a surprise from within. I is for incorruptible,always standing up for what is right. C is for compassion,your finest side. Am venit cu o urare,si o strig in gura mare! Aho,aho,surori si frati,unchi,matusi,veri si cumnati.Muncitori si carturari,tarani si parlamentari,militari,doctori,studenti,promovati si repetenti.Scafandri si alpinisti,infractori si politisti,vanzatoare si soferi,angajati si someri.Copii,tineri si batrani,intr-un cuvant:FRATI ROMANI-Stati putin si nu manati,urarea-mi ascultati:Anul care va sa vina va fi un an de lumina,cocosii vor sparge zorii,anuntand investitorii care vor sosi la noi,multi mai frate,un puhoi!Unii mici,altii mai mari,toti vreau dolari!Va spori val dupa val aportul de capital.Din mormanele de fiare ridica-vom in picioare,fabrici multe si dolari.Pensiile vor urca,preturile vor scadea,se va majora chenzina,se va ieftini benzina.Medicamentele toate vor fi aspru compensate!Veti trai si veti vedea ca toate s-or indrepta!M-am luat cu uratura si nu-mi mai pot tine gura!Bata-va pe toti caldura,mancarea si bautura!Si la anul cand venim sanatosi sa va gasim,avutul sa vi-l sporiti! LA MULTI ANI!FITI FERICITI!

Frumoasa e natura…

Ce splendori mi-a oferit natura,ma minunez vazandu-i frumusetea,stiind ca Cel ce a intocmit Natura,e Acel ce a pus in noi Speranta.Frumos ...