About Me

My photo
Sunt un om,ca si tine.Un calator prin mintea ta.Ca m-am nascut nu e vina mea,ca am trait,e multumirea mea,dar cum ma voi duce,e planul lui Dumnezeu!

Friday, July 8, 2022

La o plimbare cu Mariana…

Sanatate tuturor,azi a fost o zi cu spor,eu am vrut sa zbor.Mariana Viseoan(Lupea)m-a vizitat,si in natura am plecat,si pe Domnul l-am laudat!

Cantecul vietii…

Cantecul vietii noastre! Pe unii i ridica,pe altii,i oftica, Toti cantam cantecul vietii, Ori vrem ori nu vrem. Unii canta prima strofa Altii doar refren. Unii au un cantec vesel Pe acorduri de chitara, Altii coplesiti de grijuri, Stau plangand langa vioara. Unii canta cu credinta, Altii doar de stil,ca prin fitil. Unii canta cu tristete ultimul refren. Altii tot repeta strofa, Ca de final se tem. Canta tu cu bucurie, Canta tot cu zel, Chiar de treci prin valea mortii, Si canti versul cel mai greu, Canta plin de pasiune, Tu esti fiu de Dumnezeu! Viata noastra canta neancetat, Cu durerea verbului a fi Viata e o pasare ce zboara Si-isi da viata pentru a trai. Verbul a trai nu vrea sa moara, El renaste-n noi iubirea de-a traii!

Frumoasa e natura…

Ce splendori mi-a oferit natura,ma minunez vazandu-i frumusetea,stiind ca Cel ce a intocmit Natura,e Acel ce a pus in noi Speranta.Frumos ...