About Me

My photo
Sunt un om,ca si tine.Un calator prin mintea ta.Ca m-am nascut nu e vina mea,ca am trait,e multumirea mea,dar cum ma voi duce,e planul lui Dumnezeu!

Friday, April 14, 2023

Traiasca Domnul!

Traiasca Domnul💁🏻‍♀️🙏🏼 Nu pot uita vreodata Iubirea aratata de Isus, M-a-nbracat in haine albe A pus pe mine podoabele din cer, El mi-a dat haina de nunta, Ce privirea o incanta,orisicui, Si in mine a pus o taina, E iubirea aratata omului. Traiasca Domnul! El este Stanca mea In care ma incred. Traiasca Domnul! El este Stanca mea Si cetatuia mea. Si viata cand va trece Nu vreau sa-mi fie rece inima Ca vreau sa-i cant iubirea La Acel ce nemurirea-n dar mi-a dat. Dumnezeu imi da tarie Sa-i cant cu bucurie numai Lui, In necaz si-n clipe grele Imi trimite mangaiere,harul Lui. Iar cand cei rai pe urme Doreau sa-mi ia viata am zarit, O cetate de scapare, Ajutor si alinare la necaz. Din groapa cea adanca, M-a pus sa stau pe staca,mana Lui, Si in turnul de scapare, Fericit cant o cantare,Domnului.

Frumoasa e natura…

Ce splendori mi-a oferit natura,ma minunez vazandu-i frumusetea,stiind ca Cel ce a intocmit Natura,e Acel ce a pus in noi Speranta.Frumos ...